
Piatti,
tüm mutfak aletlerinin temizligi için uygun konsantre, nötral sıvı deterjandır.
İçerigindeki yüksek seviyeli aniyonik maddeler yag ve kurumud gıda lekelerinin
etkili temizligini saglar ve durulanmasını kolaylastırır.
Avantajları
·
Konsantre olusu ile ekonomiktir
·
Yag ve kurumus lekelerin temizliginde
etkilidir
·
İz bırakmaz, kolay durulama saglar
·
Stabil köpügüyle solüsyonu uzun süre
etkilidir
Nasıl Kullanılır?
1. Ilık
suya litre basına 4-6 ml Piatti ilave edin.
2. Temizlenecek olan esyaları suya batırın ve bir bez veya fırçayla ovalayın.
3. Durulayın ve kurumaya bırakın.
Agır kirler için daha yüksek seviyeli bir konsantrasyon gerekebilir.
Teknik Bilgiler
Görünüm: Berrak sarı viskoz sıvı
pH direkt: 5.5
Yogunluk (20 oC): 1.03
2. Temizlenecek olan esyaları suya batırın ve bir bez veya fırçayla ovalayın.
3. Durulayın ve kurumaya bırakın.
Agır kirler için daha yüksek seviyeli bir konsantrasyon gerekebilir.
Teknik Bilgiler
Görünüm: Berrak sarı viskoz sıvı
pH direkt: 5.5
Yogunluk (20 oC): 1.03